Velkommen til KB Ernæring!

Jeg heter Kristin, jeg er ernæringsrådgiver, mamma og gründer av KB Ernæring. Jeg er brennende opptatt av sammenhengen mellom ernæring og helse, med fokus på et helsefremmende kosthold for alle. Jeg mener vi kan leve godt og forebygge livsstilssykdom og overvekt med næringsrik, ren og naturlig mat. Et kosthold med gode byggeklosser og minimalt med sukker og raffinerte karbohydrater. 

Min interesse for ernæring har utspring i egne erfaringer, både som barn og voksen. Som barn levde jeg på et kosthold med mye sukker, raske karbohydrater og ugunstig fett. Dette tok jeg med meg inn i ungdomstid og i voksen alder. Jeg var overvektig, hadde ustabilt blodsukker og lite energi. Etter mange år med dårlig kosthold sa kroppen min stopp, og jeg bestemte meg for at noe måtte gjøres. Jeg startet gradvis å endre kostholdet, og merket bedring i min helsetilstand. Det var noen skritt frem, et par tilbake, så noen skritt frem igjen. Jeg gjennomførte en livsstilsendring, og jeg fant oppskriften som fungerer for meg. Jeg har energi, overskudd og en indre ro jeg ikke har følt før. Nøkkelen er et stabilt blodsukker med sunn, næringsrik og naturlig mat.

I denne prosessen innså jeg at jeg har et brennende ønske om å jobbe med ernæring og helse. Jeg vil hjelpe andre med samme utfordringer som jeg har hatt, og jeg vil forebygge sykdom og overvekt hos barn, ungdom og voksne! Derfor forlot jeg arbeidslivet hvor jeg jobbet med salg og markedsføring, og satt jeg meg på skolebenken igjen. Resultatet er en bachelor i ernæring fra Atlantis Medisinske Høyskole. 

bloggen ønsker jeg å inspirere til sunnere valg i hverdagen. Velkommen inn!

 

Kristin