Torsk i smakfull tomatsaus

Skrevet av Kristin Bjørge - 16 Oct 2014 Oppskrifter

Jeg lovet å legge ut oppskriften på ovnsbakt torsk i tomatsaus med urter og løk. Som jeg har sagt er dette en enkel hverdagsrett som nesten gjør seg selv. Dette er også en rett som ofte faller i smak hos de minste. Torsken er jo ikke så spennende i seg selv. Her får den en liten makeover.

Dette trenger du til 2 porsjoner:
Torskefileter (ca 300 gram)
1 boks hermetisk tomat
1 charlotteløk
Ferske eller tørkede urter som basilikum og oregano
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
1 ss rapsolje
Fetaost

Sett ovnen på 200 grader. Ta rapsolje i en ildfast form og legg i tinte torskefileter. Ha tomatene i en bolle og tilsett hakket løk, krydder og urter. Krydre etter eget ønske. Det må ikke være hvitløk og løk i sausen om dette ikke passer din mage. Hell tomatsausen over fisken og pynt med litt fetaost på toppen. Sett så inn i forvarmet ovn og stek i ca 15-20 minutter.
Server gjerne med byggris og kokt brokkoli.

 

 

 


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/kbernmxp/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0