Havrekjeks med blåbær
Skrevet av Kristin Bjørge - 01 Mar 2014 Oppskrifter

Disse havrekjeksene er perfekte å ha med i tursekken, og mye bedre enn andre kjeks du kjøper på butikken. De er veldig enkle å lage, og det tar maks en halv time fra du starter til de er ferdige.
Du trenger:
250 g havregryn
100 g smeltet smør
2 egg
1-2 ss sukrin/sukrin gold
1 ss flytende honning eller lønnesirup
Blåbær
Bland havregryn og sukrin. Jeg liker ekstra smak så jeg har i litt kanel og/eller kardemomme. Kokosmasse kan også brukes. Tilsett smeltet smør, lett pisket egg og honning. Bland inn blåbær til slutt. Form til små kjeks og legg på et brett med bakepapir. Stekes på 160 grader i 15 minutter. Så er det bare å nyte! (Oppbevares i kjøleskapet, og kan også fryses).

Kristin Bjørge
Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.