Havrekjeks med blåbær

Skrevet av Kristin Bjørge - 01 Mar 2014 Oppskrifter

Disse havrekjeksene er perfekte å ha med i tursekken, og mye bedre enn andre kjeks du kjøper på butikken. De er veldig enkle å lage, og det tar maks en halv time fra du starter til de er ferdige. 

Du trenger:
250 g havregryn
100 g smeltet smør
2 egg
1-2 ss sukrin/sukrin gold
1 ss flytende honning eller lønnesirup 
Blåbær

Bland havregryn og sukrin. Jeg liker ekstra smak så jeg har i litt kanel og/eller kardemomme. Kokosmasse kan også brukes. Tilsett smeltet smør, lett pisket egg og honning. Bland inn blåbær til slutt. Form til små kjeks og legg på et brett med bakepapir. Stekes på 160 grader i 15 minutter. Så er det bare å nyte! (Oppbevares i kjøleskapet, og kan også fryses).


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus