God påske

Skrevet av Kristin Bjørge - 09 Apr 2014 Oppskrifter

Påsken nærmer seg med stormskritt! Vi pynter med gult og planlegger påskeuken. Noen pakker sekken og drar til fjells, mens andre koser seg i byen. Påsken er en herlig tid, og byr på mange muligheter. Kanskje du får tid til å gjøre noe du har hatt lyst til å gjøre lenge, eller besøke venner du ikke har sett på en stund. Jeg skal roe ned og kose meg med familien.

Det skjer mye spennende for KB ernæring om dagen. Blant annet legges det planer for turen som arrangeres til Golsfjellet i juni; en inspirasjonstur for familier. Det blir en opplevelse! Det kryper seg opp mot 1500 følgere på Facebook, og det setter jeg stor pris på. Takk til alle som har klikket på liker-knappen! Det skjer litt på Instagram også, og jeg håper jeg kan inspirere med innlegg og bilder.

Jeg har lyst til å gi dere et påskeegg med hjemmelagde godsaker. Et påskeegg som kan hjelpe til å holde blodsukkeret stabilt. Med et lite glimt i øyet; dette er mitt bidrag for et jevnt humør og nok energi til skisporet. Det betyr ikke at innholdet er kjedelig.

Jeg har fylt påskeegget med grove saftige mat-muffins, havrekjeks med en liten tvist, og hjemmelaget konfekt. Noe for både store og små, og alt kan selvfølgelig nytes både her og der. Enten om det er på tur, i solveggen, på fjellet eller i byen.

 

Mat-muffins med banan

bilde_4.JPG
Disse muffinsene er supre å pakke med seg i sekken på tur, og er et lite måltid i seg selv. Enkle å lage og smaker godt for både store og små.

Oppskriften finner du HER.

 

Havrekjeks med en tvist

2014-04-04_16.22.33.jpg

Med påskestemning i kroppen har jeg laget havrekjeks med appelsin. De er kjempegode og et godt alternativ for kjeksene du får i butikken. Passer også perfekt i tursekken. Litt kardemomme sammen med saften fra en appelsin gjorde havrekjeksene saftige og veldig gode! Dette er min datters favoritt.

Oppskriften finner du HER.


Himmelsk konfekt

bilde_3_8.JPG
Fantastisk god økologisk hjemmelaget konfekt. Bør absolutt få en plass i påskeegget.

Les mer og få oppskrift HER.

Jeg håper dere får anledning til å bake og smake. Nyt påskeegget!

Kanskje vi treffes her, på Facebook eller Instagram i løpet av påsken. Jeg ønsker dere alle uansett en riktig GOD PÅSKE!

Påskehilsen fra Kristin :)


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus