Velkommen inn

Skrevet av Kristin Bjørge - 02 Mar 2014 Litt av hvert

Velkommen til KB`s webside og blogg. Det er så gøy at siden er ferdig! Jeg må rette en stor takk til min søster Tone, som har lagt inn mange timer på å hjelpe meg å realisere dette. Tusen takk Tone!

KB Ernæring er stadig i utvikling, og ting faller på plass etter hvert. Fra jeg startet på bachelor studiet i ernæring har ønsker og drømmer om hva jeg skal bli når jeg blir stor endret seg. Nå har jeg kun noen få måneder igjen, og en ting er klart. Mitt brennende engasjement for barns helse har alltid vært i førersetet!

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle starte opp eget firma, men nå er jeg godt i gang. Det er utrolig moro, og jeg ser spent på veien jeg har fremfor meg. Jeg har tilbakelagt en bit, men det er fremdeles mye igjen. Jeg vet ikke hvor veien ender, og det synes jeg er helt greit. Er det en ting jeg har lært så er det at veien blir til underveis. Det er godt at fasiten til livet ikke blir utlevert med bleiene på fødestuen.

Min visjon er å formidle kunnskap om et helsefremmende kosthold og inspirere til sunnere valg i hverdagen. Det skal gjøres enkelt, lett og kanskje med en porsjon humor. Jeg vil at sunnere valg i hverdagen skal være lystbetont, valg som tas fordi det føles godt! Ved siden av kostholdsveiledning ønsker jeg å realisere dette gjennom kurs, foredrag og gjennom KB`s blogg. Utvikling av kurs er underveis. Kommer tilbake med mer senere.

Så, bloggen er nå offisielt åpnet! Den vil inneholde enkle oppskrifter, tips og annet helserelatert stoff, både fra meg og fra andre. Jeg håper dere kan bruke bloggen for inspirasjon.

Takk til alle som følger KB Ernæring på facebook, og takk til alle som titter innom her! Liker du siden setter jeg stor pris på om du vil dele dette med dine venner. Du kan nå også følge @kbernaring på Instagram. Del gjerne dine sunne matglade bilder med #kbernaring. Ønsker du nyhetsbrev rett i din innboks kan du legge igjen navn og epost-adresse nederst på siden.

Jeg håper jeg møter deg på veien, enten hos meg, på ditt kjøkken, på kurs, eller i din bedrift.

Med ønsker om en sunn og matglad hverdag – inntil neste gang!

Kristin


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus