Team SportySara

Skrevet av Kristin Bjørge - 29 Jan 2015 Litt av hvert

Team SportySara er styrket, og jeg har fått en dyktig og engasjert samarbeidspartner!

Vi er så heldige å ha fått med oss PT Monica fra firmaet Tren for Livet. Vi hopper av glede og føler oss super heldige av å få kompetansen og energien hennes på teamet. Har du hørt om henne, fulgt henne eller trent med henne? La oss bli litt nærmere kjent.

Monica jobber i dag i sitt gründer firma Tren for Livet der hun tilbyr Bootcamper morgen og kveld, mange dager i uken. Hun tilbyr også gruppetrening ute for utrente, seniortrening, bedriftstrening, PT og duo timer. PT Monica holder til i Oslo og Bærumsområdet.

pt_monica_collage.jpg

PT Monica ønsker å hjelpe sine kunder til å jobbe for en god helse og en sunn og aktiv livstil. Hun presiserer at det er aldri for sent å begynne og hun brenner for utetrening! Monica er den perfekte samarbeidspartner, og hun har samme tanker og holdninger som meg rundt hva som er viktig for en sunn hverdag. Hun passer derfor rett inn i KB Ernærings konsept SUNN HVERDAG!

Monica er 40 år, gift og har to barn. Hun var ferdigutdannet sykepleier i 2000, har siden jobbet som sykepleier på Diakonhjemmet sykehus, Ullevål sykehus, Akuttmottaket Bærum Sykehus og har de siste 5 årene jobbet på Aleris Sykehus. Monica er også utdannet personlig trener og kostrådgiver ved Axelsons Body Work School. Monica har drevet med kunstløp på internasjonalt nivå, vært på landslaget i mange år og jobbet som profesjonell kunstløper i Disney On Ice, USA.

pt_monica_image_caps.jpg

I tiden framover vil vi i Team SportySara blogge om trening, helse, ernæring og gi dere inspirasjon til din beste versjon for en aktiv, god og sunn livsstil. Har du tema som du lurer på så gi oss et hint. Vi vil veldig gjerne vite hva du ønsker å lese mer om.

Her er noen nye prosjekter som starter over påske. Noe som passer for deg?
- Kom i form grupper
- Mor- baby trening / sert.mamma-mageinstruktør
- Intervall og Løpegruppe
- Kick off oppdrag : Bootcamp/ Mentaltrening/ Kosthold
- Events med Team SportySara i område Stor Oslo : Bootcamper

Så nå vil dere se mer til denne gjengen fremover! Vi ønsker Jeanette fra Aktiv Hverdag og Anita fra Oppsnakk lykke til på nye sportye veier. Vi sees!

Spennende dame, her finner du mer om Monica:
→ nettside: trenforlivet.no
→ blogg: pt-monica.no
→ instagram: @pt_monica

Ha en strålende sporty helg,
hilsen Team SportySara
Therese, Monica og Kristin :)

 


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus