#pimp_skolematen_min tar sommerferie

Skrevet av Kristin Bjørge - 20 Jun 2014 Litt av hvert

Det er nedtelling til skole- og sommerferie. Bare få timer igjen med skole. Det betyr at det blir en liten ferie fra skolematen også. Takk til dere som har delt bilder med oss på #pimp_skolematen_min på Instagram. Her er noen av dem, delt av @hegekristin25, @delbaar og @theresefsvend. 

PicMonkey_Collage_22.jpg

Jeg tar opp igjen tråden til høsten sammen med Nittedal Ernæring. Vi er i tenkeboksen, men dere skal allerede nå få et lite innblikk i hva vi ønsker å oppnå med #pimp_skolematen_min. Vi ønsker å få med og inspirere ungdomsskoleelever (og andre) til å ta smartere valg når de velger/lager sin skolemat. Skolematen kan de vise frem med bilder på #pimp_skolematen_min på Instagram. Det er bare å følge med.

Har dere lyst til å dele bilder av gode matpakker med fargerike grønnsaker og andre nyttige byggeklosser i løpet av sommeren er det bare en bonus. Del på #pimp_skolematen_min og husk å tagge med @kbernaring.

God sommerferie til alle skolebarn! :)


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus