Herlig Superdag!

Skrevet av Kristin Bjørge - 08 Oct 2014 Litt av hvert

Fordi vi i Team SportySara setter pris på våre følgere, ville vi gi en av dere en SUPERDAG bestående av:

  • en programtime trening med Jeanette i AktivHverDag
  • en time kostholdsveiledning med Kristin i KB Ernæring
  • en time coaching av Anita i Oppsnakk
  • et fresht treningsoutfit fra SportySara.no

Enormt mange av dere ønsket dette. Den heldige vinneren ble Trine Lise. Dagen ble endelig avholdt denne uken hjemme hos Trine Lise, som også er kjent som Fru Jacobsen i bloggverden! Hun tok oss imot med åpne armer, og vi fikk en fantastisk dag med alt den skulle inneholde.

Trine Lise skriver følgende på sin blogg om superdagen:
«Jeg startet dagen med en coaching-time med herlige og sprudlende Anita fra Oppsnakk. Hun lærte meg noen fantastiske nye tenkemåter og jeg kjenner allerede at noe av stresset har flyttet fra skuldrene mine, så nå gjelder det kun å holde det fokuset da, og ikke spille av thriller filmer i hodet til en hver tid!»

Trine Lise fikk også utfordret sine smaksløker ved at vi serverte en nydelig kyllingsalat med masse grønt og godt, avokado og fetaost.

lunsj_sportydag_collage.jpg

Etter lunsjen fikk Trine Lise en ny treningsoutfit fra SportySara, som hun tok på med en gang! Casall tights og topp med beste materialer gir henne beste komfort og sporty look på trening fremover.
Jeg tok med Trine Lise på en times tur, selvfølgelig i det nye treningstøyet. Vi snakket om kosthold, utfordringer, endring av vaner og planlegging, og Trine Lise fikk noen gode frokost og lunsj tips, samt råd om alternativer til snacks. Hun gleder seg til å teste disse.

trinelise_outfit_sportydag_collage.jpg
Takk for dere alle som følger oss og deltok i konkurransen, og spesielt til Trine Lise for en fantastisk dag. Vi håper dette gir deg påfyll inn i høsten og tiden fremover.

Sportyklem fra
Kristin og resten av Team SportySara


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus