Gøy på fotoworkshop

Skrevet av Kristin Bjørge - 15 Jun 2014 Litt av hvert

I starten av april kom jeg over en invitasjon fra Matbloggsentralen til fotoworkshop med Marte Marie Forsberg på Kolonihagen på Frogner. Marte Marie er en mat og livsstilsfotograf med base i Dorset i England. Jeg har blitt kjent med bildene hennes gjennom Instagram @marte_marie_forsberg, og liker hennes uttrykk. Dette ville jeg selvfølgelig være med på! Jeg sendte en mail til Matbloggsentralen og meldte min interesse. Heldigvis fikk jeg en plass.

Jeg bruker vanligvis mest iPhone når jeg tar bilder. Det er nå på tide å børste støv av speilreflekskameraet! Forventningsfull reiste jeg til Kolonihagen på Frogner med kameraet over skulderen. Jeg har aldri vært på Kolonihagen før, og det var på høy tid. For et flott sted! Utrolig koselig stemning. Jeg skal helt klart tilbake.

bilde_3_19.JPG

Lokalet hvor det var workshop er utrolig fint, både med tanke på lys og interiør. Supert sted å ta bilder. I tillegg til meg, var det åtte andre deltakere med. Marte Marie forklarte om lys og komposisjon, og ga oss mange andre gode tips. Etter en gjennomgang av kameraet og visse funksjoner fikk vi prøve selv. Jeg som nettopp hadde børstet støv av kameraet mitt skjønte ikke begrep som ISO, lukkertid og blenderåpning. Takk til Ingeborgskokebok.no for lynrask innføring i kameraets funksjoner.

2014-06-14_14.01.25.jpg

Marte Marie er dyktig, og det var en super dag! Takk til Marte Marie og Matbloggsentralen for godt gjennomført workshop. Jeg er definitivt inspirert! Nå skal jeg prøve og øve her hjemme. Det er gøy med gode bilder! Her er et par av bildene jeg tok i går. Du får bedømme selv…... :)

2014-06-14_14.22.32.jpg

PicMonkey_Collage.jpg 2014-06-14_15.25.58.jpg


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus