En helt vanlig fredag?

Skrevet av Kristin Bjørge - 06 Jun 2014 Litt av hvert

I dag har jeg hatt en inspirerende dag, og jeg sitter her glad og fornøyd. En helt vanlig fredag? Ikke helt...

Den startet som den ofte gjør med en forfriskende smoothie, i dag med en tvist av appelsin. Grunnoppskriften er stort sett den samme, og så varierer jeg litt alt etter hva jeg har i skapet. Jeg har nok blitt avhengig, men det gjør ingenting. Her får jeg masse godsaker kroppen min takker meg for. Så, frokosten er altså ikke så uvanlig. Lunsjen derimot var litt utenom det vanlige. Ikke at det jeg spiste var så utenom det vanlige, men det var hvor og med hvem som gjorde dagen litt annerledes. I dag møttes Team SportySara til working lunch. Etter 3 år som student, og nå i oppbyggingsfasen som gründer, sitter jeg mye av dagen og jobber alene. Derfor er det ekstra hyggelig å ha slike møter ute i det fri, som gir så mye energi! Takk for påfyll til Therese i SportySara.no, Anita i Oppsnakk, og Jeanette i AktivHverdag.

10419481_10152442372771276_9093452166465416004_n.jpg

bilde_2_26.JPG

Etter lunsj gikk turen til Høvik, og dette er vel det som gjorde dagen enda mer spesiell. Hver tirsdag fremover (og andre dager ved behov) finner du KB Ernæring på Høvik legesenter. Her skal jeg ta imot klienter med ulike ernæringsrelaterte utfordringer. Jeg er så heldig å få jobbe i et faglig dyktig miljø med fem leger, en gynekolog, en psykolog og mange flinke helsesekretærer. Dette blir skikkelig bra! Ønsker du å bestille en time for gjennomgang av ditt kosthold, ta kontakt med meg eller Høvik legesenter

For å avslutte denne dagen lager jeg min favoritt snack! Gode friske bær med nøtter og frø, og Pukka "night time". Dette er helt vanlig en fredags kveld. :)

bilde_17.JPG

Jeg ønsker dere en riktig god pinse!


Del dette:
user_avatar

Kristin Bjørge

Ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring.

blog comments powered by Disqus